top

 

Betalning och leverans

24 timmars öppet köp — 100% Nöjd Kund Garanti


 

Köp- och leveransvillkor


Öppet köp — 100% Nöjd Kund Garanti

Trafiktestet erbjuder 24 timmars öppet köp och full återbetalning inom 24 timmar, detta gäller även om tjänsten har använts.

Betalningsalternativ

Trafiktestet accepterar för närvarande kreditkorten: VISA, VISA Electron, MasterCard och MaestroCard. Det tillkommer ingen extra avgift om du betalar med ditt kreditkort.

Säker betalning med DIBS (SSL)

All kommunikation mellan Trafiktestet och din bank sköts av DIBS Payment Services AB (Org. no.:556500-502) och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer), Trafiktestet hanterar aldrig dina kortuppgifter.

DIBS ansvarar för att kreditkortsnummer och koder hanteras säkerhetsmässigt i enlighet med de krav som uppställs för certifiering i regelverket Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS).

Leverans av lösenord

Du får ett lösenord till Trafiktestet.se i din webbläsare och ett e-mail inom några minuter. Leverans sker enbart till angiven e-postadress och mobilnummer(SMS).

Om du inte får någon e-post eller SMS, med ditt lösenord, kan det bero på att du angett fel e-postadress eller mobilnummer. Skicka da e-post till kundtjanst@trafiktestet.se  — då skickar vi ett nytt via e-mail.

Ångerrätt och återbetalning

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar.  Ångerfristen börjar löpa den dag då avtalet om en tjänst har ingåtts.

Ångerrätten gäller dock inte om fullgörande av tjänsten har påbörjats under ångerfristen.

Du har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då Trafiktestet mottagit meddelandet om att du ångrat dig. Begäran om återbetalning måste göras till kundtjanst@trafiktestet.se 


Vi är certifierad av Trygg E-handel

Trygg e-handel är en certifiering för e-butiker som säljer varor och tjänster på nätet. E-handel bygger på precis samma princip som traditionell postorder, skillnaden är att varorna uppvisas på en hemsida samt att köpeavtalet ingås direkt på hemsidan.

Det finns idag tusentals e-butiker i Sverige – de flesta seriösa, men tyvärr inte alla. Trygg e-handel certifieringen finns till för att du ska känna dig trygg att lämna känsliga uppgifter, veta att de kommer att leverera inom avtalad tid och att du kommer att få hjälp om något skulle gå fel.


Vad säger användarna?
Användarvillkor

Danmark / Deutschland / Norge / Sverige 

©Copyright 2018 Trafikteori A/S — Design by DAN®